Service en betrouwbaarheid

Waarom TUI Effting?

Omdat uw vakantie een professionele reisagent verdient!

Ons team van 20 reisspecialisten is samen goed voor ca. 400 jaar reiservaring en hebben verrassende oplossingen voor uw vragen en wensen.

Wij zijn gespecialiseerd in het samenstellen van reizen op maat en hebben voor bijna iedere bestemming een specialist in huis.

Voor een persoonlijk advies is het mogelijk om een afspraak te maken. U vermijdt dan eventuele wachttijden en bovendien heeft u de garantie dat u geholpen wordt door een reisspecialist die gespecialiseerd is in de reisbestemming van uw keuze.


Het is vanzelfsprekend ook mogelijk om telefonisch advies aan te vragen of een boeking aan ons door te geven. Speciaal daarvoor hebben wij een callcenter ingericht zodat wij u snel en professioneel te woord kunnen staan.

Wij zijn lid van de ANVR en Stichting Garantiefonds Reisgelden. Dit betekent zekerheid. Er wordt volgens ANVR reis- en boekingsvoorwaarden gewerkt, die zijn overeengekomen met de consumentenbond. Het SGR- label biedt u bovendien financiŽle zekerheid. Een prettig gevoel.

Wij werken uitsluitend samen met ANVR reisorganisaties zoals TUI, Tenzing Travel en vele andere reisorganisaties die samen talloze bestemmingen aanbieden van ver tot dichtbij.


 

Maak een afspraak