Onze reisspecialisten

Ons team van 20 reisspecialisten is samen goed voor ca. 400 jaar reiservaring en hebben verrassende oplossingen voor uw vragen en wensen. Wij zijn gespecialiseerd in het samenstellen van reizen op maat en hebben voor bijna iedere bestemming een specialist in huis.

Claudet

Seychellen specialist

"Mijn specialiteiten zijn huwelijksreizen en trouwen in het buitenland. Laat mij u inspireren en uw droomreis waarmaken."

Dinka

IndonesiŽ specialist

"Reizen maken zorgt voor herinnering. Graag help ik u bij het onvergetelijk maken van deze herinnering."

Eric

Finland specialist

"Ik adviseer u graag over de beste keuze voor uw zakenreis. First, business of economy in combinatie met hotel en/of auto. U zegt het maar!"

Joost

NamibiŽ specialist

"Reizen zit in mijn bloed"

Joyce

Thailand specialist

" Vietnam, Thailand, Costa Rica? Of liever dichter bij huis? Tientallen jaren reis- en werkervaring zorgen ervoor dat ik van vele markten thuis ben en voor u de ideale reis samen kan stellen. "

Karen

Vietnam specialist

" Reizen is mijn passie, en daar heb ik mijn werk van gemaakt. Ik weet de bijzondere plekjes voor u te vinden. Ik denk graag Ďout of the boxí, zodat ik uw reis nog onvergetelijker kan maken. "

Kerstin

Japan specialist

"Of u nu op vakantie wilt, op huwelijksreis of in het buitenland wilt trouwen, ik regel het met liefde voor u."

Liesbeth

Zuid-Afrika specialist

" Veel van de wereld gezien en ook bevaren. Wat is er mooier dan mijn ervaringen met u te delen en uw verwachtingen waar te kunnen maken "

Lynn

Gambia specialist

"Een mooie reis uitzoeken dat is waar ik u graag bij wil helpen, om een bijzondere herinnering te maken op een prachtige bestemming."

Marlies

ArgentiniŽ specialist

"Reizen is al mijn hele leven mijn passie. Ik deel graag al mijn tips & tricks met u zodat u het mooiste uit uw reis kunt halen."

Mirjam

ItaliŽ specialist

" Van je hobby je werk maken, wie droomt daar niet van. Samen vinden we voor u die mooie vakantie."

Noortje

Mauritius specialist

"ĎI havenít been everywhere, but itís on my list.í Wat staat er op uw lijstje? Ik help u graag met zoeken en boeken!"

Rita

Costa Rica specialist

"Ik heb al veel van de wereld mogen zien, geen werelddeel is mij vreemd. Ik put graag uit deze reiservaring om een prachtige reis voor u samen te stellen."

Sharon

Jamaica specialist

"Uw vakantie is mijn passie. Geef uw droom aan mij uithanden en ik zorg dat hij waarheid wordt."

Yvonne

Mexico specialist

"Ziet u ook door de bomen het bos niet meer? Ik help u graag bij het uitzoeken en geef advies bij het vinden van een mooie reis. Ik regel uw vakantie van A tot Z."