Nieuws

Bij TUI Effting is altijd inspiratie te vinden

Malediven

Even ontsnappen aan uw hectische leven? Ga naar het paradijs op aarde: De Malediven, eilanden om verliefd op te wordenÖ

Deze archipel van ongeveer 1.200 koraaleilandjes, waarvan er slechts zoín 200 bewoond zijn, ligt midden in de Indische Oceaan. De meeste eilanden liggen ten noorden van de evenaar. Ze zijn verdeeld over 26 atollen. Geen enkel land is rijker aan koraal dan de Malediven. Snorkelen en duiken kan er dan ook volop en u ziet er de prachtigste vissen en het mooiste koraal.
De eilandjes zijn zo klein dat u ze in een half uur rond loopt. Maar u vindt er wel alles om compleet te genieten: parelwitte stranden, azuurblauwe zee, oneindig blauwe lucht, palmbomen, adembenemende onderwaterwereld, heerlijk eten, goede wijn, prachtige spaís en elkaar natuurlijk.
Uw huis(je) staat op palen in de zee, dus ís ochtends direct een duik wagen en de kleurrijkste vissen spotten is een lekker begin van de dag. Of u kiest voor een huisje op het strand, heerlijk met uw voeten direct in het witte zand, u zegt het maar.

U kunt puur van dit paradijs gaan genieten maar u zou er ook voor kunnen kiezen de Malediven te combineren met bijvoorbeeld een rondreis door Sri Lanka of een bezoek aan Dubai of Abu Dhabi. Er zijn interessante mogelijkheden genoeg.

Ook eraan toe om onvergetelijke herinneringen te maken? Vraag Angeline naar de mogelijkheden.