Nieuws

Bij TUI Effting is altijd inspiratie te vinden

Inspectiereis Rome

Rome de stad die gebouwd is op 7 heuvelen en die vele gezichten kent.
Rome staat bekend om de historische gebouwen, karakteristieke wijken, gezellige winkel straten en natuurlijk the Italian food.
Deze afwisseling maakt Rome tot een bijzondere veelzijdige stad.
Hoe leuk is het om Rome zelf te gaan verkennen op de fiets of eventueel met een Nederlandstalige gids.
Tijdens een fietstocht door de veelzijdige stad komt u op langs vele culturele bezienswaardigheden die Rome zo bijzonder maken. De geschiedenis leeft in deze stad. Het is een openlucht museum waar u van de ene Ďooohí in de andere Ďaaahí valt. Breng een bezoek aan het Colosseum, de Spaanse Trappen, de joodse wijk en gooi een muntje in de Trevi Fontein.
Vergeet niet om regelmatig uit te rusten om te genieten van de echte Italiaanse ijs of heerlijk op een terras met een lekkere kop Italiaanse koffie. Dit kan op een van de mooiste pleinen van Rome ďhet Piazza NavonaĒ , het plein wat gebouwd is op het voormalige olympisch stadion.
Schitterende Romeinse cultuur, een indrukwekkende geschiedenis en de fantastische keuken staan garant voor een heerlijk verblijf in Rome. Als ís avonds alles is verlicht, krijg u weer een geheel nieuw beeld van de stad. Er is hier zoveel te zien en te beleven.

Een reis met mooie ervaringen en deze ervaringen deel ik graag samen met u.